CLUBSANDWICHES

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 145 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Clubsandwiches. Meer weten? Ontdek meer

2 jan 2024 om 14:04 Lange bezorgtijd, brutaal personeel en oud brood. Nooit meer.
14 aug 2023 om 13:15 Prijs kwaliteit helemaal super. Goede porties en was rijkelijk belegd.
17 jul 2023 om 14:33 Erg lekkere broodjes, ga hier zeker vaker bestellen
3 mrt 2023 om 20:18 Super broodjes en zelfs in de vrijdagspits op de afgesproken tijd geleverd top!
22 feb 2023 om 12:57 Niet veel bijzonders was niet slecht maar zeker ook niet lekker. Bolletje beetje taai en als je focus ligt op verkoop van verse lekker speciaal belegde broodjes sla je zeker de plank mis vind ik persoonlijk
8 dec 2022 om 15:11 Lekkere verse broodjes en sandwiches. Rijk belegd. Prijs kwaliteit klopt helemaal. De bezorger stond op tijd aan de deur en was super vriendelijk. Hier ga ik zeker vaker bestellen!
7 dec 2022 om 14:45 Te lange bezorgtijd. De bestelling vervolgens verkeerd geleverd de helft klopte niet van wat ik besteld had. Qua prijs en kwaliteit verhouding ook triest voor woorden. Zeker niet voor herhaling vatbaar.
22 nov 2022 om 14:11 Vriendelijke medewerkers
11 nov 2022 om 14:59 Heel snel bezorgd en heerlijke sandwiches
3 nov 2022 om 17:24 Brownieee was zooo lekker!! Sandwich ook zeker lekker, jammer dat het gewone boterhammen zijn. Tropical smoothie echt heel vies, dik en stukken erin. De browniee was theee best!!!!
6 okt 2022 om 14:50 Eten ruim optijd en heerlijk zoals altijd!
26 aug 2022 om 15:14 lekkere broodjes en optijd